in , ,

De mamma van Nibblr

De leukste blog-speeltuin van Nederland !

Nibblr werd twee jaar geleden geboren en is sindsdien een drukbezochte website. Een handjevol bloggers publiceert hier blogs in samenwerking met redacteuren. De blogs zijn als lekkere hapjes: makkelijk leesbaar, goede informatie en altijd interessant. Maar wie is het brein achter deze innovatieve blog?

 

Hoe Nibblr is ontstaan

Xaviera Ringeling is de mamma van Nibblr.  Wij willen haar dan ook eens even in de spotlights zetten en een paar vragen stellen.

 

logo-nibblr

 

Xaviera, kun je ons vertellen hoe je op het idee kwam om een blog-site zoals Nibblr te bedenken en creëren?

Met online publisher Content Collective maken we verschillende magazines waaronder UrbanChicks, Cattish en 42Bis. Ik zocht nog een plek die wat meer agnostisch was. Maar ook een plek om te experimenteren met verschillende soorten content.

We zijn redelijk streng op de andere sites en ook de onderwerpen zijn beperkt – in elk geval qua invalshoek – en moeten binnen bepaalde kaders passen. Dat is bij Nibblr niet het geval. Dit is onze speeltuin.

 

Krijg je veel (positieve) reacties uit je omgeving?

Nou, het nadeel van zo’n breed concept is natuurlijk, dat het daarmee ook een beetje onduidelijker wordt. Dus hoewel de reacties op de individuele artikelen positief zijn, moet het concept nog een beetje landen. Dat is ook logisch trouwens.

 

Wordt de rode loper al regelmatig voor je uitgerold?

Hahaha ik loop wel eens over rode lopers, maar ze zijn er eigenlijk nooit voor mij 😉

 

Hoe zie je Nibblr in de toekomst?

Voor Nibblr heb ik allerlei ideeën: bloggers mogelijkheden bieden eigen interessekanalen op te zetten binnen de website. Ben je blogger en heb je een specifieke expertise of style en wil je van onze bezoekers gebruikmaken: dan ben je bij deze uitgenodigd. Maar ook kijken of we bloggers verdienmogelijkheden kunnen gaan bieden. Qua content: columns, meer politiek, maar ook meer humor. Video, audio, visuals, lijstjes, iets wat ik nog niet heb bedacht – maar waar een briljant iemand mee op de proppen komt. Ik wil alles uitproberen en mee spelen.

Namens het hele team achter Nibblr danken wij Xaviera voor dit mini-interview. Heb je als lezer vragen aan Xaviera over Nibblr, laat dan gerust een reactie achter onder deze blog.

 

Written by Marga

Marga schrijft voornamelijk blogs, columns en artikelen voor de diverse branches, websites en magazines. Haar website PaardenColumns gaat over, jawel: paarden!

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading…

0

Comments

comments

geluk-gelukkig zijn

Gelukkige en interessante uitspraken over geluk

boot, water, Vandaag dan maar

Vandaag dan maar…