in

Orbitkey maakt je chaotische sleutelbos weer functioneel en stijlvol

Een sleutelbos is een noodzakelijk kwaad, maar gelukkig zijn er ook accessoires die zelfs een sleutelbos stijlvol kunnen maken. Maak kennis met de Orbitkey 2.0.

Orbitkey

Een chaotische bos met sleutels die gaatjes boren in je broekzak of je smartphone beschadigen in je tas. Daar is gelukkig een praktische maar stijlvolle oplossing voor. Deze accessoire heet Orbitkey, waarvan inmiddels versie 2.0 uit is.
Orbitkey

Chaos is verleden tijd

Deze mooie accessoire is te vergelijken met de Secrid waar ik eerder over schreef. Het is een mooi product, gemaakt van hoogwaardige materialen, waarmee je gezien mag worden. De Orbitkey organiseert heel eenvoudig je rommelige sleutelbos in een overzichtelijk geheel van zeven sleutels, die veilig opgeborgen zijn. Er zijn drie uitvoeringen: canvas, leer en de zogenaamde ‘active’.

De laatste is gemaakt van lichtgewicht TPU elastomeer, en ziet er sportief uit. De canvas en lederen uitvoering zijn erg stijlvol en alle uitvoeringen zijn in verschillende kleuren beschikbaar. De sleutels schuif je eenvoudig over de pin heen en vervolgens draai je de cirkelvormige schroef vast op de pin. De sleutels zitten nu stevig vast in de gadget en kunnen één voor één eruit geschoven worden.
Orbitkey

Accessoires

Dan zijn er ook nog extra accessoires in deze gadget te herbergen. Er is namelijk een multi-tool, flesopener en USB-stick die naast de sleutels passen. Aan de autosleutel is ook gedacht, in elke verpakking wordt namelijk een D-ring geleverd.

Stijlvolle gadget

De Orbitkey is als start-up begonnen in Australië. Charles Ng, de bedenker van deze gadget, had een hond die een hekel had aan het geluid van een rinkelende sleutelbos. Om zijn hond te verblijden bedacht Charles een prototype van de Orbitkey en plaatste deze als project op Kickstarter. Dit bleek een groot succes, waarna de Orbitkey in productie werd genomen. Ik vind dit een mooi succesverhaal over een stijlvol product, dat geboren is uit oplossingsgericht denken.

Wil je ook een coole Orbitkey? Hij is hier te koop.

Orbitkey

Written by Claudia Rahanmetan

Ik ben ondernemend, onderzoekend en creatief, mijn Jung-type is dan ook ENTP. Mijn grootste passie is schrijven. Ik werk als techredacteur voor Androidworld en blog voor Everybody Healthy en 42bis.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading…

0

Comments

comments

storytelling overtuigen presenteren #zelfvertrouwen

Ook jij kan onweerstaanbaar spreken!

Net zo anders