in

Hoe doet jouw profielfoto het op social?

Soms komen er profielfoto’s op LinkedIn voorbij die echt niet door de beugel kunnen. Gelukkig is er een tool genaamd PhotoFeeler, waarmee je erachter kunt komen wat anderen van jouw foto vinden.

PhotoFeeler

Op zakelijke netwerken zet je geen vakantiefoto van jezelf op een brug in Griekenland. Maar welke foto is dan wel geschikt? Met de tool PhotoFeeler kun je jouw zakelijke foto voor LinkedIn, je social foto van Twitter en Facebook of je dating-foto laten checken door andere PhotoFeeler-leden. Het werkt heel eenvoudig. Kies één van de drie keuzes, je foto even uploaden of importeren van LinkedIn of Facebook en je bent klaar. De test wordt gestart.

PhotoFeeler Verdienmodel

Je kunt uiteraard ook op andere foto’s stemmen en commentaar toevoegen. Hiervoor krijg je credits waarbij geldt: hoe meer credits, hoe sneller je feedback op je eigen profielfoto krijgt omdat je karma stijgt. Credits kunnen ook aangeschaft worden met de creditcard of PayPal.

PhotoFeeler

PhotoFeeler is een leuke tool om erachter te komen hoe anderen op jouw foto reageren. Handig als je er een paar hebt om uit te kiezen. Deze kun je dan allemaal laten testen en vervolgens kijken welke als beste uit de bus komt. Check PhotoFeeler hier.

Written by Claudia Rahanmetan

Ik ben ondernemend, onderzoekend en creatief, mijn Jung-type is dan ook ENTP. Mijn grootste passie is schrijven. Ik werk als techredacteur voor Androidworld en blog voor Everybody Healthy en 42bis.

Comments

Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading…

0

Comments

comments

Dierentuinen: dit jochie begrijpt het wel

boze vrouw

Stop met mopperen, mama!