in ,

Claudia’s hardloop-gear: de SPIbelt (deel 1)

Ik zei altijd dat hardlopen niks voor mij was. Dat is het dus wel. En dat heeft mijn portemonnee geweten, want met schoenen en wat kleding ben je er nog niet…

Claudia’s running gear

Ik ben op 5 juli dit jaar begonnen met hardlopen en ik kan je zeggen dat het behoorlijk verslavend is. Wie had dat gedacht? Hoe dan ook, er moesten dus spullen worden gekocht. Waar haal ik mijn hardloopschoenen en kleding? Welke headset is makkelijk in gebruik tijdens het lopen? Waar laat ik mijn Nexus 6P in vredesnaam? Allemaal vragen die Google voor me heeft opgelost.

In deze serie schrijf ik over de kilo’s gear en wearables die ik tijdens het hardlopen draag. Ik begin met mijn eerste aanschaf: de SPIbelt.

SPIbelt Performance XL

Er zijn meerdere heuptasjes of heupriemen op de markt. Ik heb gekozen voor de SPIbelt, omdat het mijn hele grote smartphone (Nexus 6P) kan herbergen. Oké, de verschillende kleuren zijn ook erg leuk. Daarnaast is hij lichtgewicht en hoor je je smartphone niet rammelen tijdens het lopen.

Oprekken en wassen

Je smartphone kun je in het oprekbare, waterafstotend XL tasje stoppen. De eerste keer is het wat geploeter, maar al gauw heb je door hoe het werkt. Daarnaast heeft deze heupriem nog 4 elastische lussen voor sportvoeding. Als hij heel erg vies is, kun je hem ook nog wassen in een lauwwarm sopje. Handig!

Verschillende soorten en maten

De SPIbelt kan ook gebruikt worden voor het opbergen van sleutels, bankpasjes, sportvoeding (EnergyGels) en zelfs een paspoort. Dus tijdens het wandelen of op vakantie kan het ook nog eens uitkomst bieden. Voor kleinere smartphones is er de Original. Dan is er nog een SPIbelt speciaal voor de langere afstanden, een waterafstotende SPIbelt en een variant voor diabetici, waar de insulinepomp in kan. Keuze genoeg dus.

Kopen

De SPIbelt is voor mij het geld dubbel en dwars waard. Ben je ook nieuwsgierig geworden? Check dan de website of één van de hardloopwinkels.

Written by Claudia Rahanmetan

Ik ben ondernemend, onderzoekend en creatief, mijn Jung-type is dan ook ENTP. Mijn grootste passie is schrijven. Ik werk als techredacteur voor Androidworld en blog voor Everybody Healthy en 42bis.

Comments

Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading…

0

Comments

comments

Heb jij ook zo’n topvakantie gehad?

Huismerk-sheba