Blog jij over je kinderen?

kinderenverbodenJa, wij bij OudersOnderling natuurlijk wel. Sterker nog: het blog leeft ervan. Ons aantal bloggers groeit gelukkig nog steeds en vrijwel dagelijks kun je op onze site een mooi verhaal terugvinden over de geneugten en problemen van ouders en hun kroost.

Maar natuurlijk zijn er ook andere sites waar mensen over hun kinderen bloggen. Individuele blogs of weblogs in groepsverband. Of denk aan de talloze meldingen die in je Twitter- of Facebooktimeline voorbij komen met uitspraken van en foto’s met kinderen.

Onze poll-vraag van de afgelopen tijd ging daarover.

‘Bloggen over je kinderen, ja of nee?’, vroegen we. Niemand van de invullers vond dat ‘te privé’, zoals één van de antwoorden luidde.

Ruim 10% van onze bezoekers vindt het maar een sneue bedoening, bloggen over je kinderen. Tja, dat mag natuurlijk. Maar we gaan toch lekker door 😉

Gelukkig vindt de overgrote meerderheid van de bezoekers van OudersOnderling bloggen over kinderen de moeite waard. Wij zouden zeggen: gastblogs zijn altijd welkom! Ruim de helft van alle poll-invullers schrijft wel, maar doet dat zonder foto’s en anoniem, terwijl 35% ‘all the way’ gaat, dus met naam en toenaam.

Tot zover de cijfertjes. Dan gaan we nu weer lekker bloggen over onze kinderen. Oh ja, nu u hier toch bent: er staat weer een poll online. Op onze homepage.

Comments

Zeg het maar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading…

0

Comments

comments

Lastig die natuurkinderen

mijn burn-out en ik mike nuijs

Mijn burn-out en ik – deel 1