in

Heeft je vriendin al een glitterpoes?

Stel je voor. Je bent lekker bezig het lichaam van je vriendin te ontdekken met je tong. Eenmaal beneden aangekomen, verslik jij je bijna in een edelsteen! Het kan allemaal wanneer je vriendin een glitterpoes heeft.

Misschien vind jij het enorm opwindend, een vagina die he-le-maal volgeplakt is met juwelen. In Amerika werd het in 2013 zelfs een enorme rage toen Jennifer Love Hewitt op televisie bekende een glinsterend geheim in haar broekje te hebben.

JenniferLoveHewitt_vajazzle

Doe geen moeite

Glitterpoes, wat een mooi woord! Maar hoe gaat dat dan wanneer een vrouw een glitterpoes wil? “Lieverd, ik ben vanmiddag iets later, ik wil nog even een glitterpoes laten zetten.” “Ik wil graag 10 minuten onder de lichtste zonnebank. Trouwens, doen jullie ook glitterpoezen?” “Ik pak wel een trein later. Als ik ga rennen gaat m’n hele glitterpoes naar de haaien.”

De kleine kristalletjes worden in sensuele patronen aangebracht op de venusheuvel na een Brazillian wax en blijven daar dan zo’n drie tot zeven dagen zitten. Ik vraag mij oprecht af waarom vrouwen de moeite nemen dit te doen! Geen man zal zeggen, terwijl hij haar slipje uittrekt: “Wauw meid! Glittertjes! Wat beeldig!”

jennifer-love-hewitt-vajazzles-her-vajayjay-t-m.1280x600

Sportief

Zelf heb ik nog nooit een zilvermijn aangetroffen na het uitrekken van een slipje. Hoe ga je reageren op zoiets? “O schat, glittertjes voor mij?! Joepie de poepie …” Misschien word ik wel saai en moet ik het gewoon eens voorstellen aan iemand tijdens valentijn, Pasen of kerst! En dan wil ik best sportief zijn door een glitterpiek te nemen.

1112-Christmas-vajazzlekopie

Wil jij een vriendin met een gitterpoes?

A. Ja
B. Nee
C. Ik wil geen vriendin

Written by Mr. Green

Comments

Leave a Reply
  1. haha, dacht ik ook net ;-))) En hoeveel glitters kost dat ;-))) Vind het dan wel weer hilarisch om de glitters cadeau te doen aan een vriendin die net gaat trouwen of zoiets 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading…

0

Comments

comments

Mag het een onsje meer zijn?

Engeltje