in

Maak jij er ook wel eens een knotje van?

Heb je dat ook wel eens? Dat je echt je stinkende best doet maar dat het toch maar niet wil lukken? Ja? Oef, gelukkig, ik heb dat ook.

Staart of knot?

Want ik zit pas op de helft. Terwijl ik toch echt m’n uiterste best doe om er iets moois van te maken. Maar dat verdomde knotje op m’n hoofd wil maar niet groeien!

Misschien komt het simpelweg omdat ik de veertig ben gepasseerd. Dan groeit je haar nu eenmaal niet meer zo snel. En tegenwoordig schijn je ook op te moeten passen met het te snel en stevig vastbinden van een staartje. Dat trekt de haarwortels uit je hoofd. Heb je EN geen knotje, EN een kale plek op je harses…

Anders is leuk!

Maar toch. Altijd maar datzelfde kapsel. Ik heb er niks mee. Dus zei ik tegen de kapper: Laat maar lekker groeien. Beetje bijknippen (ha ha bijknippen kan helemaal niet) en gaan met die banaan!

Ik zie, ik zie….

Tot het moment dat de eerste haren voorover gaan vallen. Ook zo’n crime. Continue achter je PC met je hand, je haar uit je ogen halen, omdat je anders weer een halve zin kunt hertypen. En nog erger: vol tegen zo’n veel te zware verdediger van vijftig aanrennen tijdens het voetballen. Niet omdat hij niet meebeweegt, maar omdat net die pluk voor je gezicht valt en je niks meer ziet.

Gelukkig komt de winter eraan. Dan is veel haar op je hoofd wel fijn. Lekker warm. En deze winter krijg ik m’n knot. Ik bedoel, als vrouwen hairextensions in laten vlechten, dan koop ik gewoon mijn eigen knot. Lekker puh!

Hipsters, here I come!

Een motor heb ik al, houseplaatjes draaien achter een Pioneerset is geen probleem, een baard zal ik nooit krijgen, maar die knot, die knot die gaat er komen! Dan ben ik cool, dan ben ook ik een echte Hipster! Of zal ik na de winter toch maar weer voor kort gaan? Waarschijnlijk wel. Dan begint namelijk de 35+ voetbalcompetitie weer op een half veld met kleine doeltjes. En dan is kort haar toch wel fijn.

Zul je zien. Ga ik weer kort en wordt dit voorjaar dit natuurlijk helemaal de bom. Heb ik weer.

Written by Richard

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading…

0

Comments

comments

Hardlopen en mijn kinderen gaan mee

Mini Mr Bean

Tien beroemde auto’s van het witte doek