in

Reebok Nano 5.0 try out – en ik ben erbij!

Het is voor doorgewinterde Crossfitters en mensen die gek zijn op hun uitrusting natuurlijk geen verrassing; de nieuwe Reebok Nano 5.0 ligt net in de (web)winkel. 12 juli ga ik ze uitproberen. 

Tijdens de “foutje-bedankt-actie” van Reebok heb ik een paar Nano’s 4.0 aangeschaft, maar de 5.0-versie heb ik – ondanks mijn benieuwdheid naar deze kogelvrije schoen – dus nog niet in huis.

Exclusieve uitnodiging

Dat maakte het extra leuk dat ik van Reebok een exclusieve uitnodiging kreeg om de nieuwe Nano 5.0 op 12 juli aan de tand te voelen tijdens een WOD bij Unscared Crossfit. Naast een (hopelijk) slopende workout, krijgen we uitleg over de nieuwe schoen en kunnen we tijdens een Q&A de mensen van Reebok het vuur na aan de schenen leggen. We sluiten vervolgens het programma af met een hapje en drankje voor het broodnodige herstel.

20150705_153739

Ik houd jullie op de hoogte van mijn bevindingen! Zijn er speciale dingen die je wilt weten, laat het me dan even weten, dan zoek ik het voor je uit. Voor nu alvast een filmpje:

https://youtu.be/_ijYLi6z858

Written by Jan Kok

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading…

0

Comments

comments

En zo is het

Best Friends Forever