in ,

Strava Local: stadsgids voor hardlopers

Strava introduceert Strava Local: stadsgidsen voor hardlopers (en fietsers) die de beste routes verklappen. Allemaal op basis van data die door de Strava-gebruikers beschikbaar werd gesteld, en dus biedt Strava meer dan alleen mooie routes.

Stadsgids

Strava verzamelde de data van haar gebruikers en analyseerde deze om unieke hardloopgidsen samen te stellen. Niet alleen worden de mooiste routes om verschillende steden te ontdekken verklapt, ook is er aandacht voor de beste plekken voor een welverdiende kop koffie en de mooiste locaties om even een running selfie te maken.Strava-Local-Amsterdam-Cycling

Voor sporters, Door sporters

Op basis van 38 miljoen activiteiten stelde het team van Strava stadsgidsen op voor 12 verschillende steden, waaronder Londen en ons eigen Amsterdam. “We hebben een serie stadsgidsen samengesteld speciaal door sporters, voor sporters” aldus Gareth Nettleton, Director of International Marketing bij Strava. “Onze gegevens onthullen de meest populaire routes ter wereld, en ons netwerk van lokale invloedhebbers stelt iedere gids zorgvuldig samen voor een zo uitgebreid en volledig mogelijke ervaring.”

Vakantie

Populaire bestemmingen als Barcelona en Milaan zijn door Strava Local voorzien van stadsgidsen voor hardlopers. Handig voor wie de hardloopschoenen ook op vakantie aan wil trekken en niets van de stad wil missen. Nog tips nodig om het hardlopen op vakantie vol te houden? We hebben hier 5 handige tips om het hardlopen op vakantie vol te houden. Strava Local op vakantie proberen? Check de website van Strava Local en ontdek de mooiste hardlooproutes!

Written by Angelique

Comments

Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading…

0

Comments

comments

Rapley: 6 tips als je je baby zelf wil laten eten

Van 0 naar 10 km in 9 weken. Ambitieus of knettergek?