in

Originele baby-herinneringen: voorbij de simpele foto

Na maanden ongeduldig wachten ligt jouw wolk van een baby in je armen. Dit mooie moment wil je voor altijd vasthouden? Maar hoe? Er is keuze genoeg.

Iedereen kent de Anna-Geddis-achtige foto op canvas, de gipsafdruk van de kleine platvoet, de kekke romper met foto-opdruk van jouw spruit of de inmiddels hipper-de-hippe houten plank waar de mooiste foto van jouw wondertje op staat afgebeeld. Ik weet echter nog uniekere manieren, want deze momenten verdienen het om op een onvergetelijke wijze vastgelegd te worden.

Grootzus.nl
Grootzus.nl

Het geweldig gekke familieportret

Een uniek, eigen familieportret? Grootzus maakt de meeste geweldige gekke kunstwerken voor je. Doordat ze eigen animaties combineren met jouw foto’s, heb je een vrolijk, onvergetelijk stuk in handen (of aan de muur).

My life story dagboek

Het babyboek 2.0. Dit dagboek kan een leven lang mee. Jij start met de eerste foto’s en de eerste stapjes van je kind. Zodra deze oud genoeg is neemt hij/zij de pen van je over en vult het boekje met herinneringen en belangrijke mijlpalen. Verhalen, tekeningen of foto’s alles kun je kwijt in dit boekje. Misschien zelfs wel tot aan de geboorte van jouw kleinkind. Als het goed bijgehouden wordt, heb je een bijzonder vastgelegd levensverhaal. Je bestelt hem op Fonq.nl.

StoryTiles – je eigen tegeltje

Storytiles.nl
Storytiles.nl

Herinneringen met een extra dosis nostalgie. Deze ouderwetse tegeltjes, ook wel Hollandse witjes genoemd, zijn helemaal terug van weggeweest. Het mooie is dat je je eigen gepersonaliseerde tegeltje kunt bestellen met bijvoorbeeld een foto van jouw baby.

Leuk om te weten: StoryTiles wordt geleid door twee Nederlandse dames en is gestart dankzij een succesvolle crowdfunding campagne.Deze kleine kunstwerkjes zijn zelfs te koop in het Stedelijk Museum Amsterdam.

Herinneringen die blijven plakken

De foto’s van je kindje op een magneet door Sticky 9. De foto’s haal je met gemak van je Instagram of Facebook account. Voeg er een leuke tekst bij en betrek ook je vrienden en familie bij het ontwerpen van je magneetjes. Naast de magneetjes kun je ook een foto af te laten drukken op de hoes van je iPhone of iPad.

Jeanetkuiper.com
Jeanetkuiper.com

Het blijvende sieraad

Misschien wil je iets anders dan een foto. Jeanet Kuiper maakt prachtige sieraden. De eenvoud maakt ze juist bijzonder. Je kunt kiezen uit colliers, armbanden, ringen of oorbellen. Heb je een ander idee, dan maakt zij ook sieraden op maat. Op aanvraag worden ze voorzien van een naam, initiaal of persoonlijke tekst. Zo kun je, je herinnering altijd dicht bij je dragen. Ook een bijzonder kraamcadeau.

Geef een boompje

Voor de natuurliefhebber! Plant een symbolisch boompje. De groei symboliseert natuurlijk de groei die jouw kleintje doormaakt. Je bent op en top milieuvriendelijk bezig. En blaast ook weer leven in een eeuwen oude traditie waarbij een boompje wordt geplant bij een belangrijke menselijke gebeurtenis.

Je eigen pop look-a-like

Ja, ze komen ook voor in horrorfilms, maar die hebben niks te maken met deze look-a-like poppen. Wil jij de herinnering aan jouw baby nog tastbaarder maken, laat je baby dan vereeuwigen in de vorm van een pop door Charlotte ter Veen van Lalot. Het klinkt misschien wat vreemd, maar deze poppen zijn juist erg gezellig.

Een knallend kunstwerk van jouw foto

Brusci.nl
Brusci.nl

Wil je een echte kleurrijke blikvanger in huis? Brusci maakt dit voor je mogelijk. Je kunt kiezen uit verschillende stijlen zoals de Pop Art stijl op de afbeelding. Lever je favoriete foto in, kies een stijl, kleur en formaat en de designers van Brusci gaan ermee aan de slag. Al binnen 4 dagen ontvang je een digitale proefdruk van jouw persoonlijke kunstwerk. Digitaal handgemaakt!

Wil je weten hoe ik aan inspiratie kwam voor deze mogelijkheden? Neem dan een kijkje op milledoni.nl, ook voor het vinden van andere aansprekende cadeau’s.

Heb jij nog mooie, unieke ideeën? Laat dat hieronder weten! Ik ben benieuwd!

Written by Janne Bongers

Comments

Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading…

0

Comments

comments

It begins. En het is meteen lastig.

De mentale weg naar de marathon deel 2;