in ,

Reebok Nano 5.0: kogelvrij maar ouderwets

Het lijkt nog maar een paar maanden geleden dat Reebok de Nano 4.0 lanceerde. Maar met de concurrentie van de nieuwe Nike Metcon heeft Reebok de schoenontwikkeling in de hoogste versnelling gegooid en verschijnen nu de eerste plaatjes van de Reebok Nano 5.0. Volgens de geruchten komt deze uit in juni 2015.

Design

Er is nog  is nog maar weinig bekend over de nieuwe Nano 5.o behalve dat deze net als de Reebok Nano Compete voor een deel uit kevlar gemaakt zal worden (je weet wel; dat spul waar ze ook kogelvrije vesten van maken)

De nieuwe Reebok Nano 5.0Reebok Nano 5.0

Verder lijkt de nieuwe Nano 5.0 verdacht veel op de Compete en allebei lijken ze wat mij betreft flink wat op hun oudere broer; de Nano 2.0 Is die al weer zo oud dat we dit old skool kunnen noemen, of gewoon een gebrek aan inspiratie?

De Reebok Nano Compete:Reebok Nano Compete

Beeldmateriaal

Voor nu kun je je vermaken met dit promo-filmpje over de ontwikkeling van de Nano 1.0 tot aan de Nano 5.0 (helemaal op het eind). Let vooral goed op bij 0:49 want daar komt één van mij Level 1 instructeurs Denis Thomas voorbij. Altijd leuk om zo een oude bekende te zien!

 

Wat ga jij doen, bestel je de Nano 5.0 zodra hij uitkomt, of wacht je tot de Nano 4.0 die je gekocht hebt toen Reebok een foutje in de prijs maakte op is?

Written by Jan Kok

Comments

Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading…

0

Comments

comments

[WodSpot] Esther: ‘Be stronger than your strongest excuse’

Think happy thoughts; de mentale weg naar een marathon.