in

Even voorstellen: Jan-Willem

Het awesome team van love-running.nl – laten we ons even voorstellen!

Jan-Willem is…

Geboren in 1972 en pas sportief geworden na mijn dertigste. Laat starten heeft ook voordelen, want ik boek op dit moment nog steeds vooruitgang. Terwijl vroege starters de prestaties vaak in hun derde decennium al achteruit zien gaan. Verder ben ik vooral echtgenoot van een vrouw en vader van twee kinderen. Alle vier zijn we lid van een triatlon vereniging en ik kom komend jaar hopelijk uit voor het derde divisie team van Triathlon Vereniging Almere. Hardlopen is mijn favoriete en sterkste onderdeel.

Track Record

In januari 2015 liep ik voor het eerst 10 kilometer binnen 45 minuten. Ik vind het motiverend om aan hardloopwedstrijden en evenementen mee te doen. Het jaar 2015 belooft ook wat dat betreft weer een druk jaar te worden.

Traint voor…

De halve marathon van Harderwijk in maart. Deze wil ik onder 1 uur en 50 minuten lopen. En ik train voor triatlon evenementen.

Can’t run without…

Mijn iPhone en Pebble smartwatch.

Favoriete Afstand

Op dit moment zonder twijfel de 10 kilometer. Maar omdat het trainen op langere afstanden nu zo lekker gaat, verander ik misschien nog van mening. Wie weet!

Favoriete Apps

iSmoothrun en Strava voor iOS. iSmoothrun werkt uitstekend samen met het Pebble horloge en stuurt de gegevens direct door naar Strava.

Running Dreams

Binnen een olympische afstand triatlon het hardlooponderdeel binnen 50 minuten volbrengen. Dat is 10 kilometer, en op zich al een heel eind, maar na 1500 meter zwemmen en 40 kilometer fietsen voelt het weer heel anders. Een echte marathon blijft wel het hoogst haalbare, maar ik wacht eerst even de halve marathon af.

Favoriete uitspraak

Lopen doe je voor jezelf.

Beste tip

Zorg voor goede schoenen en bouw de afstand en duur van het lopen rustig op.

Written by Jan-Willem Aikens

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading…

0

Comments

comments

Knallen of niet?

Overheidsbemoeienis