in ,

WINNEN! Twee keer Safari-Joggen voor twee personen!

Hardlopen tussen de wilde zwijnen en reeën op de Veluwe? Dan is Safari-Joggen écht iets voor jou! En het wordt nog leuker: we mogen twee kadobonnen weggeven. En dat ook nog eens twee keer!

Winnen?

Je bent avontuurlijk genoeg om dit avontuur eens aan te gaan op de Veluwe? En hebt een leuke/lieve/gezellige/sportieve vriend/vriendin/buurvrouw/buurman/vader/moeder/broer/zus? Love Running mag in samenwerking met Safari-Joggen.nl twee keer twee kadobonnen weggeven. Hoe awesome is dat?! Heel awesome! Al zeggen we het zelf natuurlijk.

Meedoen!

Hoe werkt het? Heel simpel: laat ons in de comments weten waarom JIJ die kadobonnen moet winnen en vertel ons dan ook even met wie JIJ dit hardloopavontuur aan wilt gaan. We maken de winnaars op 23 december bekend via Love Runing!

Comments

Leave a Reply
 1. Ha, zo hoef ik niet langer te piekeren wat ik met het tweede afspraakje met mn date ga doen! Dit is dé manier om hem beter te leren kennen: een vertrouwde omgeving, want als ecoloog is natuur zijn tweede thuis. En stiekum natuurlijk die check of hij écht wel zo sportief is als dat ie zegt dat ie is… En jep, very tricky: grote kans dat ik van dat laatste spijt krijg. Maar heb ik er graag voor over :))

 2. Dat zou een perfecte afwisseling zijn voor de trainingen voor mijn eerste marathon in April 2015! Altijd maar hetzelfde saaie rondje is zelfs voor de meest gemotiveerde loopster soms moeilijk vol te houden. Een aangezien ik nu ook voor Unicef loop om geld in te zamelen moet ik natuurlijk wel gemotiveerd blijven.

  Ik zou het tweede kaartje aan mijn man geven, die mijn trouwe steun en toeverlaat is en álle 105 trainingen met mij meeloopt, inclusief de marathon zelf. Hij heeft hem zelf al een keer gelopen maar stelt zich in dienst van mij om er voor te zorgen dat ik hem uitloop. Hij heeft dit speciale uitje dus wel verdiend!

  • Gefeliciteerd Saskia!

   We helpen jullie graag op weg naar dit mooie doel! En zo’n steun en toeverlaat verdient inderdaad ook een speciaal uitje!
   Stuur even een e-mail met jouw naam en adresgegevens naar info@love-running.nl dan komen die kadobonnen z.s.m. jouw kant op!

   Sportieve groet!

 3. Dit lijkt me echt Te gek! En geen twijfel over mogelijk dat ik mijn loopmaatje Wilma dan meeneem. Samen leggen we heel wat km’s af, kletsen zo alle km’s aan een. Ik 32 en Wilma 51 (wat ik zo super van haar vind op haar leeftijd) hebben allebei borstkanker overwonnen, dus kunnen we die wilde dieren ook wel aan. Let’s run this adventure !!!

 4. Mijn loopmaatje heeft een heftig jaar achter de rug. Lopen geeft ons ALTIJD een glimlach door regen, kou en in het donker. Running is cheaper than therapy. Maar hoe tof zou het zijn dit jaar af te sluiten met een symbolische safari-run?!

 5. Lieve hardlopers!

  Bedankt voor het delen van de mooie verhalen! We zouden iedereen wel een paar kadobonnen willen sturen, maar helaas moesten we kiezen. Iedereen bedankt voor het delen van de mooie verhalen en alvast een mooi, gezond én natuurlijk sportief 2015 gewenst!

  Sportieve groet!
  Team Love-Running.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading…

0

Comments

comments

Het perfecte van imperfectie

foto: e.c. campbell photography

Heel Haarlem Holt voor Serious Request. En ik hol mee!