in ,

Avontuurlijk cadeau voor hardlopers

Op zoek naar een leuk én avontuurlijk cadeau voor hardlopers? Zoek niet verder. We hebben een mooie tip! Een cadeaubon die garant staat voor een geweldig hardloopavontuur: Safari-Joggen. 

Safari-Joggen?

Voor wie het nog niet kent, Safari-Joggen is dé trend voor hardlopers die wel eens wat anders willen dan een paar saaie kilometers over asfalt en atletiekbaan. Onder begeleiding van een gids wordt namelijk de Veluwe verkend, en daar komt men toch heel andere dingen tegen dan in de stadsjungle. Zoals herten, die in de vroege uurtjes op hun gemak door het bos wandelen. En dat is awesome!

hardlopen. Genieten.

Het is even heerlijk genieten van de natuur met Safari-Joggen. Onderweg leidt een gids de groep (maximaal 8 personen) langs de mooiste plekken, en even rustig genieten van het uitzicht en de natuur is inbegrepen in de prijs. Een goede conditie wordt overigens wel aangeraden: het terrein is heuvelachtig en het tempo zit er met een 8-11 km per uur lekker in. En omdat alle seizoenen mooi zijn, gaan de gidsen in de herfst en winter ook gewoon op pad.

Vroege vogels

Het is wel een cadeau voor vroege vogels. Zonsopgang geeft het startsein voor het avontuurlijke hardlopen. Je moet er natuurlijk wel iets voor overhebben. En omdat de Veluwe niet naast de deur ligt, staan de deuren van bed & breakfast Juffrouw Jannie open voor de hardlopers. Prima aanvulling op zo’n avontuurlijk cadeau.

Hardlopen voor het goede doel

En omdat hardlopers nu eenmaal sociale wezens zijn, is het steunen van het goede doel ook maar meteen in de prijs inbegrepen. Van elke cadeaubon wordt 2,50 euro gedoneerd aan de natuur- en faunabeheerders. Zo kunnen toekomstige generaties ook nog genieten van al het moois dat de Veluwe te bieden heeft. Je geeft het avontuur van Safari-Joggen (inclusief gids en een welverdiende koude sportdrank) cadeau voor de vriendelijke prijs van 15 euro. Valt best mee toch? Bestellen kan online via de Facebookpagina van Safari-Joggen.

Written by Angelique

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading…

0

Comments

comments

5 awkward sociale situaties

Het perfecte van imperfectie