in

Even voorstellen: Siren

Het awesome team van love-running.nl – laten we ons even voorstellen!

Siren IS…

Vlaamse, mama van 2 en marketeer van beroep. Mijn vrije tijd wordt voornamelijk opgeslorpt door de kinderen, hardlopen, lezen en schrijven. Bloggen voor love-running.nl helpt mij alvast 2 passies te combineren.

TRACK RECORD

Ik ben 2 jaar geleden begonnen met lopen na een uit de hand gelopen grap tussen vriendinnen op oudejaarsavond. Sindsdien lopen we (diezelfde vriendin en ik) 2 tot 3 keer per week. Afgezien dan van de voorbije 2 maanden, waarin ik gedwongen werd te rusten als gevolg van een beenvliesontsteking. Mijn persoonlijk record is 10 kilometer. En dat is ook echt wel mijn limiet.

TRAINT VOOR…

dat voldane gevoel na het hardlopen. Afgezien van de jaarlijkse jogging in mijn dorp, doe ik niet mee aan wedstrijden. Eén keer per jaar pieken naar die 10 kilometer volstaat voor mij. Ik loop just for fun, om mijn zinnen te verzetten, om bij te praten met mijn loopbuddy, en niet in het minst voor dat voldane gevoel na het hardlopen.

CAN’T RUN WITHOUT…

mijn loopbuddy. Gezellig kletsen terwijl je je conditie op peil houdt. Kan niet beter, toch?

FAVORIETE AFSTAND

8 kilometer is mijn psychologische grens. Telkens als ik die overschrijd, overtref ik mezelf.

FAVORIETE APPS

Runkeeper. Vooral het mailtje met felicitaties toen ik de kaap van de 500 kilometer had bereikt, vond ik geweldig!

RUNNING DREAMS

Snel opnieuw kunnen lopen zonder pijn of blessures. Want niks is zo frustrerend als wekenlang stilzitten.

FAVORIETE UITSPRAAK

“Verstand op nul en doorlopen,” zeg ik telkens tegen mezelf als ik het even wat moeilijker krijg.

BESTE TIP

Lopen op een zachte ondergrond. Hardlopen op straat is nefast voor je gestel.

Written by Siren Baert

Comments

Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading…

0

Comments

comments

HELP! Wat trek ik aan?!

Meisjemeisje