in

Even voorstellen: Aurelie

Het team van love-running.nl staat altijd voor je klaar! Laten we ons even netjes voorstellen!

Aurelie IS…

Een doorzetter die wel honderden dromen heeft en ze stuk voor stuk wil bereiken. Ik kan ontzettend enthousiast worden van nieuwe projecten en kansen waardoor ik soms met mijn hoofd in de wolken leef. Hardlopen helpt mij om met beide benen op de grond te staan en geeft mij ook de energie om uitdagingen aan te gaan. Ik heb al een diploma journalistiek op zak en als het goed is, zal daar volgend jaar in juni nog een diploma bedrijfscommunicatie bijkomen. In mijn stoutste dromen ben ik binnen twintig jaar hoofdredactrice van een (online) hardloopmagazine.

TRACK RECORD

Drie jaar geleden ben ik vol goede moed begonnen aan Start to Run met Evy, maar dat heb ik niet lang volgehouden. Toch wilde ik heel graag vijf kilometer kunnen lopen omdat ik steeds vol ontzag luisterde naar de hardloopverhalen van mensen uit mijn omgeving. Uiteindelijk lukte het mij om op eigen kracht vijf kilometer aan één stuk te lopen en intussen heb ik ook al meegedaan aan een aantal hardloopwedstrijden.

TRAINT VOOR…

Momenteel ben ik aan het trainen om mijn allereerste 10 kilometer te lopen, maar mijn ultieme trainingsdoel is het lopen van de marathon van Barcelona in 2017. Op dit moment lukt het mij al om 7 kilometer aan één stuk te doen en ik had nooit gedacht dat hardlopen mij zoveel voldoening zou geven. Ik kijk ontzettend uit naar de dag dat ik mijn eerste 10 kilometer kan lopen en vanaf die dag zal ik dan ook beginnen trainen voor de 15 kilometer. En zo gaat dat maar verder natuurlijk 😉

CAN’T RUN WITHOUT…

Ik ga nooit lopen zonder muziek want dan geraak ik geen meter vooruit. Muziek kan mij motiveren om door te gaan ook al heb ik het super zwaar.

FAVORIETE AFSTAND

Mijn favoriete afstand is zonder twijfel de 5 kilometer. 25 minuten alles geven en het beste uit jezelf halen: I like it! Langere afstanden zijn op dit moment nog de hel voor mij, maar wie weet komt daar ooit verandering in!

FAVORIETE APPS

Ik gebruik slechts één app tijdens het hardlopen en dat is die van Nike Running.

RUNNING DREAMS

Mijn ultieme droom is het lopen van de marathon in Barcelona in 2017. Waarom Barcelona? Ik ben verliefd geworden op die stad toen ik er 2 jaar geleden op citytrip ging en het lijkt mij dan ook een unieke ervaring om daar samen met duizenden andere lopers 42 kilometer te lopen. Om die droom in 2017 te bereiken, heb ik voor mezelf nog een aantal tussendoelen gezet zoals de 10 miles van Antwerpen en de 20 kilometer van Brussel.

FAVORIETE UITSPRAAK

“Sometimes running sucks. You’re tired, it’s early and it’s cold. You don’t wanna. Until you lace up and remember why you love to run.”

BESTE TIP

Geniet! Hardlopen draait vaak om afstanden, snelheid en onderlinge competitie, maar het belangrijkste is dat jij plezier hebt in wat je doet.

Written by Aurelie De Cuyper

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading…

0

Comments

comments

De Amerikaanse kerst-elf

Onverdeeld