in ,

Je kleding als je coach

Tijdens een gemiddelde training moet je het – waarschijnlijk – stellen zonder drommen supporters langs je route. Gelukkig zijn er apps of muziek voor mentale steun. Of: laat je coachen door je kleding.

Kleding met dubbelfunctie

Hardloopkleding is inmiddels het stadium van alleen maar functioneel ruim voorbij. Vast niet voor iedereen belangrijk, maar ikzelf merk dat ik het leuker vind om in een enigszins gezellige outfit te lopen. In die categorie is inmiddels een scala aan mogelijkheden met kleuren en printjes en motiefjes en… tekst. En dan krijgt je kleding ineens een dubbelfunctie: het geeft je ook motivatie!

Work! Out!

Op een van mijn running tights staat bijvoorbeeld over de gehele zijkant de tekst ‘Work out work out work out work out’. Daar kun je dus niet omheen. Elke keer dat ik naar beneden kijk denk ik: “Inderdaad. WORK! OUT! Renneeen!”. Gek genoeg, werkt het verrassend goed. Alsof het me terug zet in het moment en me weer even doet beseffen wat ik eigenlijk aan het doen ben.

Motiverende sportkleding is er natuurlijk van Nike, met de alom bekende slogan. Of probeer de sportcollecties van bekende kledingketens eens, daar komt mijn genoemde hardloopbroek vandaan. En heb je een eigen power-quote, dan kun je die natuurlijk ook zelf op een shirt laten drukken.

Heb jij hardloopkleding met inspirerende tekst? En werkt het voor je? Ben wel benieuwd naar ervaringen!

Written by Anniek

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading…

0

Comments

comments

Singelloop Utrecht: #ThrowbackThursday en trainingsschema’s

8 opmerkingen die je als ouder niet wilt horen