in

Even voorstellen: Jimmy

Het awesome team van love-running.nl – laten we ons even voorstellen!

jimmy IS…

Altijd bezig om overal het beste uit te halen. Voor organisaties en het onderwijs doe ik dat vanuit mijn eigen bedrijf (www.substantieel.nl) door middel van spel en de methodes en materialen van LEGO. Ook schrijf ik voor 42bis en organiseer ik zo nu en dan een kennissessie voor Content Collective. Hardlopen is voor mij een manier om even mijn gedachten te laten gaan. De beste ideeën komen dan ook vaak bovendrijven tijdens het hardlopen.

TRACK RECORD

Ik heb twee keer de Damloop (10EM) uitgelopen. Ik probeer elk jaar de Damloop te lopen voor een goed doel. Dit jaar gaat dat helaas niet in verband met blessures, maar volgend jaar wil ik graag weer een poging wagen!

TRAINT VOOR…

Van de fysio mag ik eindelijk weer rustig beginnen met hardlopen, dus het wordt weer hardlopen om fit te worden! Daarna ga ik weer eens denken aan afstanden en evenementen.

CAN’T RUN WITHOUT…

Muziek! Geen twijfel mogelijk. Alhoewel ik hardloopschoenen ook wel noodzakelijk vind. Daarnaast staat er altijd wel een hardloopapp aan op de achtergrond.

FAVORIETE AFSTAND

Je zou denken de 10 mijl (Damloop) maar ik vind een snelle 5 km toch echt het lekkerst.

FAVORIETE APPS

Soundcloud en Runkeeper zijn twee zekerheidjes.

RUNNING DREAMS

De marathon van New York staat ook hoog op mijn hardloopbucketlist. Toch blijven triathlons (Olympische afstand) ook lonken dus wie weet, ooit..

FAVORIETE UITSPRAAK

Quitting is not an option!

BESTE TIP

Geef hardlopen niet direct op als het een keer niet of minder gaat. Een volgende keer loop je de loop van je leven!

Written by Jimmy

Comments

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading…

0

Comments

comments

Kwijt

De roze fiets