in ,

Tips & Tricks: niet storen!

Zonder iPhone met RunKeeper en muziek gaan hardlopen is geen optie en dan ineens klinkt die vervloekte ringtone. Je vloekt en hoopt dat de beller het snel zal opgeven. Het kan ook handiger: niet storen!

Niet storen!

Je kunt op de iPhone in ieder geval dankbaar gebruik maken van een handige optie: niet storen. Zo kunnen de muziek en RunKeeper gewoon mee hardlopen! Het instellen is gelukkig ook nog eens simpel en met een paar extra instellingen ben je toch bereikbaar voor noodgevallen. Handig!

Instellingen

Hoe het allemaal werkt? Heel simpel. Volg deze stappen op en geniet zonder zorgen van het hardlopen én de muziek!

1. Ga naar instellingen.IMG_2041
2. Scroll naar beneden naar niet storen.
3. Gewoon even niet gestoord worden is simpel: selecteer de optie handmatig.
4. Toch bereikbaar zijn in geval van nood? Ga naar sta oproepen toe van. Je kunt een groep contacten selecteren die kunnen bellen als niet storen is ingeschakeld.
5. Je kunt onder herhaalde oproepen ook aangeven dat een tweede oproep binnen drie minuten niet stilgehouden moet worden.
6. Je kunt niet storen natuurlijk ook gepland inschakelen. Handig voor wie op vaste momenten gaat trainen en dan even niet bereikbaar wil zijn. Bijvoorbeeld voor ouders die op de atletiekvereniging trainen en op die momenten even niet gestoord willen worden.

Netjes blijven

Zeker ondernemers vinden het nogal eens moeilijk om even niet bereikbaar te zijn. Ik spreek uit enige ervaring. Toch is even niet bereikbaar zijn soms heerlijk. Zeker in combinatie met hardlopen. Het is trouwens ook niet erg charmant om buiten adem een gesprek over tekst en marketing te voeren. Genoeg redenen om dankbaar gebruik te maken van deze handige optie. Alle inkomende oproepen worden (met een gesproken bericht) bovendien keurig beantwoord door Apple.

Written by Angelique

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading…

0

Comments

comments

Koekjes bakken

Fashionable fair fashion: 10 tips