in ,

Harmen loopt voor het leven

We houden van hardlopen. Hoe langzaam dan ook. Collega Harmen loopt niet hard, maar elke kilometer telt en dat is net zo belangrijk. 

Content Collective

Als onderdeel van Content Collective steunen we onze collega Harmen dan ook graag. Harmen maakt 14 juli zijn opwachting aan de start van de Vierdaagse en we kunnen wel zeggen dat elke kilometer telt. Harmen loopt voor het leven en steunt met zijn Vierdaagse het KWF-Radboud Oncologie Fonds. Love-running.nl en Content Collective steunen Harmen met een bedrag van 135,- euro en natuurlijk is dat niet genoeg. We doen als community gewoon wat we kunnen en omdat niet alleen elke kilometer, maar zeker ook elke euro telt, kunnen we de hulp van onze lezers goed gebruiken!

Harmen

Harmen is een van de mensen binnen het team van love-running.nl die vaak onzichtbaar is voor de lezer. Harmen zet als eindredacteur de spreekwoordelijke puntjes op de ‘i’ en is daarmee even onmisbaar als onzichtbaar.

Help mee!

Je kunt Harmen via deze website steunen en echt elke euro telt. Vergeet ook niet om gezellig aan de kant van de Vierdaagse plaats te nemen om onze Harmen over de finish te schreeuwen. Sharing is caring natuurlijk! Wees vooral niet verlegen om dit artikel even te delen zodat ook jouw vrienden Harmen kunnen steunen!

Join the team!

Love-running.nl is onderdeel van Content Collective: een online community die met veel plezier de krachten bundelt om het web met onze verschillende magazines een stuk mooier te maken. Ook de virtuele wereld een stuk mooier maken? We zijn nog op zoek naar bloggers en eindredacteuren! Join the team!

Written by Angelique

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading…

0

Comments

comments

Eindeschooljaarshectiek

Corinne Hamoen

Even voorstellen: Corinne