in

Even voorstellen: Wendy

Het awesome team van love-running.nl – laten we ons even voorstellen!

WENDY IS…

Een positivo die alles leuk vindt en alles wil doen. Veel passies, maar alles altijd afmaken, ho maar! Hardlopen is daarop tot nu toe een heel positieve uitzondering. Overdag ben ik webadviseur annex functioneel beheerder annex technisch manusje-van-alles voor een grote corporate website. Daarnaast probeer ik hardlopen, bloggen, koken, duiken en een actief sociaal leven in de overige uurtjes te proppen. Heerlijk!

TRACK RECORD

In oktober 2012 begon ik echt serieus met hardlopen, na wat halfslachtige pogingen die daaraan voorafgingen. Het jaar daarop, 2013, stond in het teken van trainen voor allereerst de 4 EM van de Dam tot Dam, en daarna voor de 10K van de Bredase Singelloop. Ongelofelijk genoeg mocht ik dit in samenwerking doen met Nike en de meiden van een andere blog, GirlsLove2Run. Het virus had me vanaf dat moment echt te pakken, en ik behaalde beide doelen! Er is geen lekkerder gevoel dan lachend over die finishlijn komen.

TRAINT VOOR…

Dit jaar trok ik de stoute schoenen aan en gaf ik me met een trillend vingertje op voor de halve marathon van Amsterdam in oktober. Maar eerst staat de 10EM van de Dam tot Dam voor de deur. Ik ben al een aardig eind op weg.

CAN’T RUN WITHOUT…

Mijn sporthorloge en bijbehorende hartslagmeter. En natuurlijk mijn smartphone voor de broodnodige muziek. Ik ben dol op gadgets, grafiekjes en runningapps. Het eerste dat ik na een run doe is mijn statistieken bekijken. Daarna eten en douchen 🙂

FAVORIETE AFSTAND

Die heb ik niet echt, weet je dat? Lopen is gewoon lekker. Ik vond het een uitdaging om door die magische grens van de 10K heen te breken en inmiddels is me dat gelukt. Maar ik vind een korte interval van 3K of een lekker tempoloopje van 7K ook prima. Het is maar net hoe mijn pet staat.

FAVORIETE APPS

Ik startte met de running app van Nike+, die ik tot op heden de mooiste app vind voor het bijhouden van je statistieken. Hij is alleen erg beperkt, jammer genoeg. Inmiddels heb ik wat omzwervingen gemaakt en ben ik uiteindelijk terechtgekomen bij Endomondo. Hier zit ook een leuke community aan vast met een eigen timeline. Daarnaast gebruik ik Spotify voor de muziek onderweg.

RUNNING DREAMS

Op mijn bucketlist staat het lopen van een marathon en wel voor mijn 45e verjaardag. Ik heb nog iets meer dan vijf jaar! En het liefste loop ik er dan ook meteen eentje in het buitenland – stiekem droom ik van New York City. Lopen in Central Park, over de verschillende bruggen en door de uiteenlopende wijken van die prachtige stad. Ik ben er nog nooit geweest, en het zou meteen een geweldige introductie zijn, nietwaar? Maar goed, eerst die halve maar eens uitlopen!

FAVORIETE UITSPRAAK

Make it count!

BESTE TIP

Kom gewoon van die bank af. Het maakt niet uit hoe lang je loopt, hoe hard je loopt, hoe zwaar of licht je bent, hoe goed je conditie is of juist niet. Elke stap die jij op je sportschoenen buiten de deur zet, is er eentje meer dan wanneer je binnen voor de tv was blijven zitten. Hardlopen maakt je blij, zorgt ervoor dat je hoofd leeg raakt en je lijf gaat stuiteren van de endorfine. Goed voor het lichaam en goed voor de geest.
Heb je vandaag gelopen? Good for you en respect!

Written by Wendy Torenvliet

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading…

0

Comments

comments

Wennen

Jabra Wireless Headset

Review: Jabra Sport Wireless+