Dit ben ik!
in

Even voorstellen: Petra

 Het awesome team van love-running.nl – laten we ons even voorstellen!

Petra IS…

Een bezig bijtje. Naast mijn werk op een marketingafdeling ben ik ook werkzaam as bootcamptrainer in Nijmegen, en ben ik bezig met het opzetten van mijn eigen bedrijfje “Do the extra mile”. Daar geef ik persoonlijke en gerichte trainingen en hardloopbegeleiding. Super leuk om anderen te motiveren en enthousiast aan het sporten te krijgen!

Uiteraard sport ik daarnaast ook de nodige uren in de week! Eerst vooral op de mountainbike, maar sinds een jaar richt ik me op triatlons. Dus naast het hardlopen doe ik nog twee andere sporten, leuk voor de afwisseling! Gelukkig is het thuisfront (Martijn) gewend dat ik de halve week in sportkleding rondloop en er overal hardloopschoenen liggen. In de gang staan diverse fietsen en ergens hangt er altijd wel een badpak te drogen.

TRACK RECORD

Een super mooie ervaring was de Trans Rockies. Dat is een meerdaagse mountainbikewedstrijd in Canada. Deze heb ik samen met mijn vriend Martijn gereden. Met bear-spray zeven dagen lang mountainbiken. Geweldig! Ook de 24 uur mountainbike race als solorijdster was super gaaf om te doen. Vooral het laatste half uur was fijn. En de halve triatlon in Zell am See en Barcelona waren geweldige ervaringen!

TRAINT VOOR…

Momenteel ben ik druk aan het trainen voor de hele triatlon. Eind juli ga ik proberen om de finish te halen van de IronMan in Zurich. En dit jaar ga ik starten bij de marathon in Amsterdam. Dat zijn wel de sportieve uitdagingen voor 2014! De doelen voor volgend jaar heb ik ook al uitgestippeld: de triatlon in Lanzarote en de Embrunman. Mooie uitdagingen om voor te blijven trainen.

CAN’T RUN WITHOUT…

Mijn hardloopschoenen en petje. En voor de veiligheid mijn roze ID-road polsbandje.

FAVORIETE AFSTAND

Alles boven de 15 km. Ik ben niet van het korte werk, maar hou van duurloop. Ik ben een echte diesel. Korte sprintjes zijn aan mij dan ook niet besteed.

FAVORIETE APPS

Niet tijdens het hardlopen. Een lekkere podcast tijdens het trainen is wel heel fijn.

RUNNING DREAMS

Ik zou nog graag aan een ultraloop willen deelnemen, zoals de meerdaagse marathon in Marokko. Dat is ook een heel mooi doel!

FAVORIETE UITSPRAAK

Life is a race! En mijn favoriete fietsenmaker zegt wel eens: zolang je geen bloed pist, kun je door!

BESTE TIP

Ook al heb je geen zin om te gaan trainen, ga gewoon! Het geeft elke keer weer een voldaan gevoel. Enne, laat je niet afschrikken door de regen!

Written by Petra

Comments

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading…

0

Comments

comments

trots

Over kippenvel, een haas en vleugels

7 tips voor hardlopen met warm weer