in

Even voorstellen: Ellen

Het awesome team van love-running.nl! Laten we ons even voorstellen!

Ellen IS…

Veel te druk en dol op mijn engelse-drop-hardloopschoenen. Leef met 3 mannen (1 groot, 2 klein). Studeer MIC-deeltijd. Doe iets met communicatie en onderzoek. Heb hardlopen nodig om de drukte en muizenissen weg te rennen.

TRACK RECORD

(nog) Niet noemenswaardig, maar ik hoop op 35 minuten op de 5 kilometer.

TRAINT VOOR…

De zevenheuvelenloop! 15k up and down, een beetje zoals mijn leven. Niet dit jaar hoor, die staat gepland voor 2015.

CAN’T RUN WITHOUT…

Muziek! Bij voorkeur Depeche Mode. Verder knok ik nog met Evy en Renate (want wie is nou het liefst?), maar ik heb absoluut een dame (of heer) nodig die in mijn oor tettert dat ik vooral door moet zetten.

FAVORIETE AFSTAND

Vooralsnog vind ik 1K al mooi!

FAVORIETE APPS

Ik had Renate van ‘dutchrunners‘, maar zoals ik eerder al zei, ik kan niet zonder muziek en de ‘renate-app’ wil dat nog niet echt lekker doen. Nu dus met Evy, maar haar schema vind ik minder prettig, al zijn haar aanmoedigingen dan weer te gek (dat ik ervoor moest betalen vind ik minder interessant, een goede app is dat waard).

RUNNING DREAMS

Gewoon weer genieten van het lopen.

FAVORIETE UITSPRAAK

Als plan A mislukt, gebruik dan één van de 25 andere letters.

BESTE TIP

Tips om te geven: Laat tips het ene oor in gaan en het andere uit….en filter dat wat bij jou, jouw lijf en jouw omstandigheden past (en dat geldt niet alleen voor hardlopen).

Tips om te krijgen: Doe wat goed voelt en geniet!

Written by ellenk

Comments

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading…

0

Comments

comments

Lyrisch

trots

Over kippenvel, een haas en vleugels