in

Even voorstellen: Corinne

Het awesome team van love-running.nl – laten we ons even voorstellen!

Corinne IS…

Een daredevil en een survivor. En in goed Nederlands een stoer wijf en een strijdlustig type. Ondanks de beperkingen van mijn fibromyalgie blijf ik lopen. Ik ben tekstschrijver en schrijf voor websites, blogs en columns. Daarnaast schrijf ik levensverhalen. Mijn grote droom is het schrijven en uitbrengen van mijn eigen sprookjeskookboek. Begin volgend jaar is het af en dan geef ik een feest. Mijn fantasie is bijna grenzeloos, mijn humor een lifesaver.

TRACK RECORD

Ik ben twee jaar geleden zelf begonnen met hardlopen. Nou ja, samen met Evy (van Start to run) dan. Begin dit jaar heb ik me aangesloten bij AV Waterweg en in juni liep ik mijn eerste wedstrijd. Mijn eerste blog gaat daarover. Een overwinning op mezelf. Zo snel had ik nog nooit gelopen, 5 kilometer in 29,25. Wow!

TRAINT VOOR…

Steeds een kilometer erbij. En in ieder geval de 5 kilometer vasthouden. Stiekem zou ik toch wel heel graag volgend jaar 10 kilometer willen lopen.

CAN’T RUN WITHOUT…

Mijn schoenen natuurlijk. Als ik alleen loop gaat Evy mee en Runtastic. Ik hou toch wel graag een beetje bij hoe ver en hoe snel ik gelopen heb. Het is soms heerlijk om alleen te lopen. Even het hoofd leeg. Maar ik ben ook zeer gehecht geraakt aan mijn loopmaatjes en de combinatie maakt het perfect voor mij.

FAVORIETE AFSTAND

Op dit moment is dat 5 kilometer. Dat gaat me nu goed af. Maar langzaam kruip ik naar de 6 kilometer toe. Een half uurtje tot drie kwartier lopen is een mooie tijd.

FAVORIETE APPS

Ik ben begonnen met Start to Run, niet echt een app maar mp-3’s. Evy Greyaart vertelt me heel vriendelijk en altijd positief wat ik moet doen. Ondertussen luister ik naar muziek. Daarnaast gebruik ik Runtastic Pro, leuk om een beetje mijn rondjes bij te houden. Helaas is mijn horloge stuk dus mijn hartslag kan ik niet meer bijhouden.

RUNNING DREAMS

Ik zou heel graag volgend jaar de 10 kilometer lopen. De ColorRun staat ook op mijn verlanglijstje. Eigenlijk maakt het niet zoveel uit, ik wil gewoon graag blijven lopen. Langs stranden, door de duinen en bossen. Gewoon buiten zijn en genieten van het prachtige land waarin we wonen.

FAVORIETE UITSPRAAK

Ga het gewoon doen! Kijk naar wat je wel kunt in plaats van wat je niet kunt.

BESTE TIP

Zeg de mensen die je tegenkomt onderweg gedag en lach. Of steek je duim eens op naar andere lopers. Het loopt lekker, en een lach terug maakt dat je net wat makkelijker loopt. En zeg nou zelf….. Zo maken we de wereld een klein beetje mooier!

Written by Corinne Hamoen

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading…

0

Comments

comments

Harmen loopt voor het leven

FlipBelt: even omdraaien en alles kan mee hardlopen