in ,

Hardlopen: 5 kadotips voor Vaderdag

Vaderdag: de perfecte dag om hardlopende vaders eens in het zonnetje te zetten. Dat wordt zeker een succes met deze 5 tips voor Vaderdag!

1. Shirt

Altijd leuk om te geven. Het wordt natuurlijk nog een stuk leuker door een persoonlijke boodschap op het shirt te laten drukken. Je kunt alle creativiteit gebruiken om een uniek shirt te maken: ontwerp een eigen logo en bestel een paar extra shirts om de family running crew inclusief supporters compleet te maken. Bestellen kan via verschillende websites zoals drukwerkdeal.nl. Bestel de shirts niet op het laatste moment. Het kan een paar dagen duren voordat het shirt opgehaald/bezorgd kan worden. Je kunt nog wel eens voor een spoedlevering kiezen: altijd even goed checken om teleurstellingen te voorkomen.

2. Born recovery relax

Laat vader maar even heerlijk ontspannen na de gemaakte kilometers met de Born Recovery Relax – een spierontspannende crème voorzien van etherische oliën en kruiden. Je kunt er natuurlijk ook een leuk pakket van maken. Stop ook nog even een lekkere douchegel in het pakket en voilà – Vaderdag kan niet meer stuk!

3. smartphone/MP3-speler/Ipod-houder

Speciaal voor hardlopende vaders met een liefde voor muziek is smartphone/MP3-/iPod-houder een aanrader. Aan verschillende soorten/maten en kleuren armbanden voor smartphones en MP3-spelers geen gebrek. Gewoon even zoeken op Google en anders lekker ouderwets langs de sportwinkel. Ook leuk: stop er een paar speciale oordoppen voor het hardlopen of een iTunes kadobon bij. Zeker weten een succes!

4. Marathonpakket

Als de marathon nog op de planning staat, is het samenstellen van een marathonpakket natuurlijk ook een leuke optie. Verzamel de favoriete gels en sportrepen en doe ze in een handige heuptas. Zo heb je razendsnel een leuk en persoonlijk pakket samengesteld. Je kunt het natuurlijk vullen met de dingen die jouw sportieve vader nodig heeft.

5. Boeken

Perfect voor de rustdagen: een goed boek. Zoals bijvoorbeeld de autobiografie van zijn grote held. Aan boeken over hardlopen geen gebrek en ook voor fanatieke vaders die nog aan hun techniek willen werken is er meer dan genoeg verkrijgbaar. Het geheim van hardlopen is een aanrader voor de vader die alle geheimen van het hardlopen wil ontdekken. Het hardloperskookboek combineert de liefde voor hardlopen en lekker eten. Gewoon even online zoeken naar een mooi exemplaar en natuurlijk signeren met een mooie tekst. Zo wordt het pas echt een mooi kado.

Wees creatief!

Je kunt alle creativiteit natuurlijk goed gebruiken om van deze vaderdag écht iets speciaals te maken. Verzamel zijn favoriete nummers en maak een eigen podcast voorzien van persoonlijke boodschappen en aanmoedigingen voor de volgende wedstrijd die op de agenda staat. Verzamel de startnummers en foto’s van verschillende wedstrijden en plak ze in een mooi album. Regel met behulp van social media stiekem een startnummer voor dat ene uitverkochte evenement (en let dan wel op dat vader de verrassing niet ontdekt!).

Alles met een persoonlijke boodschap is natuurlijk geweldig en een pakket dat met veel plezier speciaal voor vader is gemaakt zal de finish zeker halen!

Written by Angelique

Comments

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading…

0

Comments

comments

Nieuwe fiets, nieuwe fase

Remy Steijger

Even voorstellen: Remy