in

Even voorstellen: Farah

Het awesome team van love-running.nl! Laten we ons even voorstellen!

Farah IS…

Een enthousiasteling en doorzetter die blij wordt van delen en mensen die aardig zijn voor elkaar. Ik ben gek op inspirational quotes als “Don’t take yourself too serious”. Het helpt om te lachen in gesprekken die ik anders niet zonder ergernis door kom. Het helpt vooral relativeren.

TRACK RECORD

Ik ben door klanten van Meeùs aangestoken om te starten met hardlopen. Voor de social media pagina’s van de MeeùsRunClub kwam ik zoveel enthousiastelingen tegen, dat ik wel heel erg nieuwsgierig werd. In augustus 2013 kocht ik een paar mooie (lees: de mooiste) roze hardloopschoenen en startte ik met lopen. I was hooked!

1 september 2013, Tien van Tilburg, 5 kilometer in 0:33.
8 September 2013, Bridge to Bridge, 10 kilometer in 1:03
15 november 2013, Zevenheuvelenloop, 15 kilometer in 1:38
…. Stilte… blessures en meer stilte in een diepe winterslaap
26 april 2014, Marathon van Enschede, 10 kilometer in 1:06
10 juni 2014, Maastrichts Mooiste, 10 km (op de planning)

TRAINT VOOR…

Een snelle 10 km. Na al die ups en down:  rennen- niet rennen- rennen. Is het nu tijd voor verbetering. Dat ik zonder veel trainen die 10 kilometer volhou, daar heb ik wel vertrouwen in. Het is mooi om je lijf op een nieuwe manier te leren kennen. Nu is het tijd voor een snelheid onder boven de 10km/u.

CAN’T RUN WITHOUT…

Natuurlijk kun je niet rennen zonder sportschoenen, maar ik kan niet zonder mijn roze. Alleen al bij de gedachte aan mijn mooie stappers, krijg ik zin om een stukje te rennen, al is het maar een meterje.

FAVORIETE AFSTAND

Ik vind 10 tot 15 kilometer het fijnst. Na ongeveer 7 kilometer kom ik in een flow lijkt het allemaal wat natuurlijker te gaan. Die voeten bewegen zonder er teveel bij na te denken. Alsof je even uit je lijf treedt, erboven gaat staan en vliegt zonder een slokje Redbull of Jack Daniels achter de kiezen. Het euforische gevoel dat je voelt als je dan de finish over komt… niet te vervangen door niets.

FAVORIETE APPS

Ik gebruik geen apps tijdens het rennen. Ik wil tijdens het rennen in alle rust en natuur mijn hoofd leegmaken en genieten. Ik gebruik RunKeeper alleen om tussentijds te meten of ik in snelheid vooruit ben gegaan. Waar ik wel regelmatig een kijkje neem is de community app van de MeeùsRunClub. Al is het alleen om te genieten van de mooie foto’s die voorbij komen.

RUNNING DREAMS

Een marathon (of twee) een MudRun een ColorRun, de Strongman run. Veel dus, maar wat ik absoluut wil is een marathon lopen. Het liefst de marathon van Parijs of Rome.

FAVORIETE UITSPRAAK

“This is your life. Do what you Love and do it Often. Live your Dreams and share your Passion.”

BESTE TIP

Neem een keer een training van een hardloopcoach. Hij kan je helpen met kleine technieken en je houding. Kleine veranderingen hebben grote effecten. Mijn trainer: André Leppers van run2day en Ezra Nahumury van In Ease Training hebben mijn hardloopleven echt een stuk mooier gemaakt.

Written by Farah

Comments

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading…

0

Comments

comments

Trainen met een hartslagmeter

Ontbijtje