in

Even voorstellen: Anniek

Het awesome team van love-running.nl – laten we ons even voorstellen!

ANniek IS…

Rupsjenooitgenoeg, plannenmaker, reiziger, creatief. Met een kloppend modehart en een soms weigerend doorzettingsvermogen. Overdag actief als account executive/marketeer/copywriter en klad in de kleine uurtjes het web vol voor Van den Assem schoenen, Urbanchicks en Daily Cappuccino. Hardlopen houdt me ontspannen en gezond. Wil nog wel eens vreemdgaan met mijn mountainbike.

TRACK RECORD

Mijn allereerste run was er een van slechts 4 km, maar bij 31 graden. Wat vond ik het spannend en wat was het afzien! Het duurde dus even voor ik de moed had gevonden me weer voor een run in te schrijven. Inmiddels staan er twee Color Runs (5 km) en de 4 mijl (6,4 km) van Groningen op mijn naam…

TRAINT VOOR…

… en wilde ik die stijgende lijn graag eens vasthouden, dus schreef ik mezelf in voor de Ladies Run Breda (10 km). En de Dam tot Damloop (16,2 km). Zo. Dat zal mezelf leren.

CAN’T RUN WITHOUT…

De zoetgevooisde stem van Evy Gruyaert. Of ik nou wel of niet naar d’r trainingsschema luister (soms zet ik gewoon een random les aan), het kletspraatje tussendoor is plezierig. En een enigszins fashionable outfit (ja, ik beken) doet ook wonderen voor mijn mood.

FAVORIETE AFSTAND

Een kilometer of 7 voor een training, maar vanaf 9 of 10 kilometer ben ik echt trots op mijn prestatie.

FAVORIETE APPS

Eigenlijk gewoon mijn playlist. Verder gebruik ik Endomondo om mijn snelheid en tijd bij te houden, maar ik wil ook nog wel eens zonder tracker lopen.

RUNNING DREAMS

Het hele jaar door blijven rennen. In plaats van voor- en najaar…

FAVORIETE UITSPRAAK

“Are you really trying?”

BESTE TIP

Glimlach eens tijdens het hardlopen! Je krijgt er energie van. Helemaal leuk om naar mensen te glimlachen, in het kader van ‘kijk mij eens dit eens leuk vinden’. Misschien is het de combinatie met mijn rood aangelopen hoofd, maar het lijkt nogal eens verwarring te oogsten bij wandelaars of andere tegenliggers. En dat binnenpretje geeft weer een boost om door te blijven lopen.

Written by Anniek

Comments

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading…

0

Comments

comments

Overvolle agenda. Trainingsdip. Oplossing!

Trainen met een hartslagmeter