in

Thai noodles met kip

Thai noodles met kip – een simpel en snel gerecht voorzien van de nodige groenten.

INGREDIËNTEN Thai noodles picture

100 gram noodles
50 gram Thaise wokgroenten
1 kipfilet
1 eetlepel olijfolie
Peper
Zout
Saus naar keuze (bijvoorbeeld sojasaus)

BEREIDINGSWIJZE

Zet een pan water op het vuur. Kook de noodles in ongeveer 10 minuten. Snijd de kipfilet in stukken en breng op smaak met peper en zout. Verhit een eetlepel olie in de wok en bak de kip goudbruin. Voeg de Thaise wokgroenten toe. Giet de noodles in een vergiet af en laat deze uitlekken. Serveer de Thai noodles met kip met saus naar keuze.

TIP!

Vervang de kip eens door biefstuk/runderriblappen. Je kunt het geheel meer pit geven door een mengsel van Szechuanpeper en zwarte peper. Sprenkel wat olie over de biefstuk/runderriblappen en smeer deze in met een mengsel van zout, Szechuanpeper en zwarte peper. Bak de biefstuk/runderriblappen in een koekenpan alvorens ze in stukken te snijden.

Written by Angelique

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading…

0

Comments

comments

Road to The Royal Ten: Merel de Muinck Keizer

Road to The Royal Ten: Sjors Luiten