Road to The Royal Ten: Sjors Luiten

Het business team van kijkmijnhuis.nl staat zondag 25 mei aan de start van The Royal Ten. Love-running.nl volgt de deelnemers op hun Road to The Royal Ten. 

Vertel eens iets over jezelf…

Sjors Luiten (33) geboren in Leidschendam. Getogen Zoetermeer en op dit moment woonachtig in Den Hoorn. Tussendoor heb ik ook nog even in België en Frankrijk gewoond voor mijn studie en werk. Tegenwoordig werk ik lekker ‘om de hoek’ in het altijd mooie Delft bij KijkMijnHuis BV waar verantwoordelijk voor de sales van het product InSocial (review- en social marketing platform).

Wanneer ben je begonnen met hardlopen en waarom?

Hardlopen heb ik er eigenlijk altijd een beetje bij gedaan. Vroeger ging ik met mijn vader mee hardlopen. Beter gezegd ging mijn vader met mij mee hardlopen. Ik denk omdat hij toen nog hoopte dat ik ooit zo goed zou leren voetballen als hij dat ooit heeft gedaan. Helaas, voor mijn vader, ben ik al snel overgestapt op basketball en later op meer individuele sporten als fitness, wielrennen en uiteraard hardlopen. Tegenwoordig boks ik graag en daarbij mag de looptraining niet ontbreken.

Wat is jouw motivatie om aan The Royal Ten deel te nemen?

Het is voor mij de derde keer dat ik deel neem aan The Royal Ten en dit keer aan de business run met ons bedrijf, Kijk Mijn Huis BV. Verder staan ‘de Golden Ten loop’ (10KM) in Delft en de Tilburg Ten Miles (10EM) op het programma. Met dergelijke events in het vooruitzicht heb je iets om naar toe te werken. Het helpt mij om mezelf te blijven ‘pushen’ tijdens de looptraining.

Hoe gaat het trainen op dit moment?

Naast boksen en fitness loop ik nu zo’n twee keer per week. Ik ben hier ongeveer een maand geleden weer mee begonnen. Het moet natuurlijk wel een beetje mooi weer zijn!

Kun je kort iets vertellen over jouw training?

Van de twee keer per week loop ik één tempoloop van circa 5 km en één duurloop van circa 10 km. Trainen doe ik meestal alleen. Ik gebruik dan de app RunKeeper – met de tussentijden per km – dat werkt voor mij wel goed.

Klaar voor The Royal Ten?

Natuurlijk!

Welke tijd wil/verwacht je op The Royal Ten te gaan lopen?

Het streven is 48 minuten, maar wie weet wat de wedstrijdadrenaline doet…

Comments

Zeg het maar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading…

0

Comments

comments

Thai noodles met kip

8 redenen om met zakelijk bloggen te starten