in ,

Road to The Royal Ten: Merel de Muinck Keizer

Het business team van kijkmijnhuis.nl staat zondag 25 mei aan de start van The Royal Ten. Love-running.nl volgt de deelnemers op hun Road to The Royal Ten. 

VERTEL EENS IETS OVER JEZELF…

Ik ben Merel (26) en ik werk inmiddels alweer 1,5 jaar bij KijkMijnHuis.

WANNEER BEN JE BEGONNEN MET HARDLOPEN EN WAAROM?

Ik ben in 2012 begonnen met hardlopen. Niet heel serieus. Gewoon een beetje op en af en zonder een concreet doel. Ik heb vorig jaar met Koninginnedag (2013) mijn scheenbeen en kuitbeen gebroken. Ik kreeg een plaat in mijn been om alles op zijn plek te houden en deze is in december verwijderd. Ik heb uiteindelijk acht maanden niet kunnen en mogen sporten. Ik ben in januari (als revalidatie) weer langzaam begonnen met hardlopen.

WAT IS JOUW MOTIVATIE OM AAN THE ROYAL TEN DEEL TE NEMEN?

Terwijl ik bezig was met mijn revalidatie ontstond het plan om met het kantoor aan The Royal Ten deel te nemen. Ik heb in overleg met mijn fysiotherapeut besloten om voor de 5 km te trainen. Gezien mijn situatie was dat al een ambitieus plan. Het voelt goed om een doel te hebben en samen met mijn collega’s ergens naar toe te kunnen werken. Mijn belangrijkste motivatie om deel te nemen aan The Royal Ten was natuurlijk mijn eigen herstel. The Royal Ten is een goede stok achter de deur die maakt dat ik mijn doel ook zal bereiken.

HOE GAAT HET TRAINEN OP DIT MOMENT?

Het trainen gaat goed. Gisteren 5 km in 35 minuten gelopen en dat betekent dat ik de afstand in ieder geval haal. Ik train minstens twee keer per week.

KUN JE KORT IETS VERTELLEN OVER JOUW TRAINING?

Ik loop met de iPhone app RunTrainer met op de achtergrond een Spotify Playlist: Running Low Tempo.

KLAAR VOOR THE ROYAL TEN?

Zeker! Ik ben er helemaal klaar voor! The Royal Five dan natuurlijk!

WELKE TIJD WIL/VERWACHT JE OP THE ROYAL TEN TE GAAN LOPEN?

Ik heb geen specifieke tijd voor ogen. Het belangrijkste is het halen van de finish. Als ik de 5 km in 35 minuten loop, ben ik natuurlijk helemaal blij!

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading…

0

Comments

comments

Blessures: achillespees

Thai noodles met kip