in ,

Road to The Royal Ten: Ferdy van Gool

Het business team van kijkmijnhuis.nl staat zondag 25 mei aan de start van The Royal Ten. Love-running.nl volgt de deelnemers op hun Road to The Royal Ten. 

VERTEL EENS IETS OVER JEZELF…

Ferdy van Gool, 29 jaar en ijverig Bourgondiër/(grafisch) ontwerper. Harde werker. Perfectionist. Ambitieus. Creatief. Ik woon samen met mijn vriendin in Delft en kan ontzettend genieten van films, reizen, eten (maken), voetbal en gamen. Niet per se in die volgorde overigens.

WANNEER BEN JE BEGONNEN MET HARDLOPEN EN WAAROM?

Ik ben een aantal jaar geleden begonnen met hardlopen. Ik werkte aan een project genaamd PreventieKompas als voorbereiding op de Dam tot Damloop in Amsterdam. Ook een bedrijfsinitiatief overigens. Ik ben in mijn vrije tijd blijven hardlopen. Helaas de laatste periode even wat minder vanwege een gebroken voet en een gescheurde hamstring.

WAT IS JOUW MOTIVATIE OM AAN THE ROYAL TEN DEEL TE NEMEN?

Ik vind het vooral leuk om samen met mijn collega’s te gaan hardlopen. Het is meteen ook een mooie kans om na alle blessures het hardlopen weer op te pakken.

HOE GAAT HET TRAINEN OP DIT MOMENT?

Niet optimaal. Ik probeer 5:00 per km te halen, maar vanwege een aantal uitstapjes en voetbaltraining wil het nog niet echt vlotten.

KUN JE KORT IETS VERTELLEN OVER JOUW TRAINING?

2 keer per week hardlopen. 1 keer per week voetbaltraining en 1 keer per week een voetbalwedstrijd. Als ik ga hardlopen dan loop ik 7 km en concentreer ik me op mijn tempo.

KLAAR VOOR THE ROYAL TEN?

Bijna!

WELKE TIJD WIL/VERWACHT JE OP THE ROYAL TEN TE GAAN LOPEN?

Sowieso binnen het uur. Ik zou graag in de buurt van de 50 minuten willen komen.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading…

0

Comments

comments

8 redenen om met zakelijk bloggen te starten

De Pippi paradox