in

Even voorstellen: Annemarie

Het awesome team van love-running.nl! Laten we ons even netjes voorstellen!

Annemarie IS…

Ik ben een jaar geleden begonnen met hardlopen om aan mijn conditie te werken op momenten die voor mij goed uitkomen. In principe is dat twee keer per week: op woensdag en zondag (en soms op vrijdag). Ik werk als journalist en ik vind het leuk om blogs te schrijven over onderwerpen die dicht bij mij liggen. Hardlopen is daar een voorbeeld van.

TRACK RECORD

Ik loop nu ruim een jaar, dus ik heb nog niet zo veel spannende dingen gedaan. Ik heb dit jaar wel de kwart marathon van Egmond gelopen en daar was ik best wel trots op. Ik wil nu proberen mijn snelheid op te schroeven, want ik ben wel een diesel. Een 10 kilometer lopen is niet zo’n probleem, maar de uitdaging is nu om die binnen een uur te gaan lopen.

TRAINT VOOR…

Ik heb mij opgegeven voor de Damloop by night en ik wil komende winter weer de kwart marathon van Egmond gaan lopen. Omdat ik niet meer piep ben, vind ik de 10 km wel genoeg. Maar wie weet ga ik ooit nog eens voor de Halve van Egmond trainen.

CAN’T RUN WITHOUT…

Mijn mobiele telefoon met app en muziek.

FAVORIETE AFSTAND

Ik denk zo’n 7,5 km. Als ik tijd heb, vind ik 10 km ook leuk.

FAVORIETE APPS

Looptijden.

RUNNING DREAMS

De 10 km binnen een uur lopen en blessurevrij blijven. Maar vooral plezier in het hardlopen houden! Ik zou ook nog wel eens een rondje door een wereldstad willen rennen.

FAVORIETE UITSPRAAK

Doe wat je leuk vindt!

BESTE TIP

Vooral lekker lopen, in je eigen tempo. Hardlopen in een mooie omgeving is ook een aanrader. Ik wissel hardlopen in het duingebied af met lopen in de polder. Door zo nu en dan van omgeving te veranderen, blijft het hardlopen voor mij leuk. En als het een keer slecht weer is of hard waait, duik ik het bos in. Zodat ik ook met minder mooi weer ga hardlopen.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading…

0

Comments

comments

Rennen op het dak van de IKEA

Hamsterproject: 94 euro