Even voorstellen: Angelique

Het awesome team van love-running.nl – laten we ons even voorstellen!

Angelique is…

Angelique is een wervelwind van energie. The most awesome recommendation ever! And it’s true! Ik ben best ondernemend en dus heb ik naast love-running.nl een eigen bedrijf: Copycat – Content Creation. Ik blog verder voor verschillende websites: 42bis.nl en UrbanChicks – om maar een paar te noemen.

Track record

Ik ben afgelopen zomer weer begonnen met hardlopen. Amper hersteld van een vervelende achillespees-blessure werd ik vervolgens aangereden en dus wilde het even niet echt opschieten met het kilometers maken. Ik ben inmiddels on my way to my first 10K. Spannend! Superveel zin in!

Traint voor…

Ik ben nu aan het trainen voor #WeOwnTheNight. Het doel is om binnen een uur de finish gepasseerd te zijn. Ik heb nog maar een paar weken dus het wordt nu echt spannend!

Can’t run without…

iPhone! Hardlopen zonder RunKeeper is stiekem best wel eens lekker. Heel even niet denken over average pace en het aantal gemaakte kilometers. Ik kan alleen echt niet zonder muziek! Tip: de niet storen-functie is echt awesome! Geen inkomende oproepen en berichten. Alleen muziek!

Favoriete afstand

Ik kan niet kiezen! Als ik dan écht moet kiezen dan wordt het de 10 kilometer. Ik heb een uitdaging nodig om gemotiveerd te blijven en op het moment vind ik die uitdaging het meest in de 10 km. Het leuke van hardlopen vind ik dan ook dat ik altijd een nieuw doel kan stellen. Ik kan altijd een nieuwe uitdaging creëren. Het kan altijd sneller. Het kan altijd beter.

Favoriete apps

RunKeeper! Beat.FM vind ik trouwens ook awesome. Alleen werkt Beat.FM niet in combinatie met RunKeeper. Jammer! Het is namelijk best lastig om een playlist te vinden die een lekker én constant tempo biedt.

Running dreams

Ik zou stiekem nog wel eens een marathon willen lopen. Geen idee wanneer. Geen idee welke. Geen idee waar. Het gaat gebeuren! Het maken van mijn eigen online magazine over hardlopen kan in ieder geval alvast van de lijst met running dreams worden afgestreept! Super! Verder met alle andere plannen en ambities dus! Het samenstellen van een eigen running crew. Het ontwerpen van mijn eigen hardloopschoenen (en stiekem heb ik dat idee al helemaal uitgedacht!) en nog veel meer!

Favoriete uitspraak

Just do it!

Beste tip

Lace up and just do it! Focus op jouw eigen doelen. Kijk niet naar anderen. Je vindt altijd wel iemand die sneller is. Je vindt altijd wel iemand die beter is. Just get out there and beat YOUR best! 

Avatar

Written by Angelique

Comments

One Ping

  1. Pingback:

Zeg het maar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading…

0

Comments

comments

It’s an obstacle run…

fijn met de trein

9 redenen om fijn met de trein te reizen