in ,

#WeOwnTheNight

Just do it – een mooie reden om in te schrijven voor #WeOwnTheNight. Amsterdam vormt op 7 juni opnieuw het decor voor de ladies run van Nike. 10 km langs de Amsterdamse grachten.

we own the night

Het Westerpark wordt voor deze tweede editie van #WeOwnTheNight verruild voor de binnenstad en haar grachten. Nike zal de komende weken details over de route onthullen via Facebook. Het is alvast zeker dat de deelnemers langs de Amsterdamse grachten en bekende landmarks gevoerd zullen worden in deze after dark run.

Trainen

Trainen voor #WeOwnTheNight kan met de verschillende trainingsprogramma’s van Nike. Je kunt natuurlijk ook de Nike+ coach gebruiken. Het schema van 8 weken start op 14 april. Gebruikers van Nike+ running krijgen een melding van de Nike+ coach dat het trainen kan beginnen. Nike organiseert de komende periode ook een aantal trainingen in Amsterdam. Het laatste nieuws over deze trainingen wordt via Facebook bekend gemaakt.

inschrijven

Je kunt met een Nike+ account inschrijven voor #WeOwnTheNight.

#WeOwnTheNight
Amsterdam – 7 juni 2014

Written by Angelique

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading…

0

Comments

comments

Thee met koekjes

Let’s Moov!