in ,

Let’s Moov!

Gadgets voor het meten van de sportieve prestaties zijn meer dan voldoende voor handen. Coaching in de vorm van audio is inmiddels standaard in de meeste apps, maar de ambitie van Moov reikt verder. 

Moov

Nikola Hu wil met zijn Moov de concurrentie verslaan en meer zijn dan een fitness tracker. Het team liet sporters en trainers de benodigde input leveren om van Moov! een virtuele coach te maken. Analyse van de bewegingen van sporters en coaches maken dat Moov de bewegingen van de gebruiker kan analyseren en kan waarschuwen wanneer de moves niet goed worden uitgevoerd en het risico op blessures aanwezig is. Hardlopers kunnen rekenen op real-time coaching van Moov! om blessures te voorkomen en hun looptechniek te verbeteren. Zo zal Moov de gebruiker niet alleen aansporen om het tempo wat op te voeren, maar ook laten weten wanneer het asfalt te ruw wordt geraakt. Hoe Moov werkt is in onderstaande video te zien.

Verschillende sporten

Het design van Moov is ontworpen om de digitale coach voor verschillende sporters beschikbaar te maken. Hardlopen is dan ook niet de enige sport waarvoor Moov gebruikt kan worden. Het aantal beschikbare sporten zal de komende periode worden uitgebreid. Op het moment ondersteunt Moov 5 sporten: hardlopen, zwemmen, cardio boxing en weight training.

Pre order

Moov is deze zomer beschikbaar voor 120 dollar. Je kunt alvast een Moov reserveren voor 69 dollar.

Written by Angelique

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading…

0

Comments

comments

#WeOwnTheNight

Op (zomer)vakantie