Een elektrische motor, volgens de echte motorfans is het vloeken in de kerk. Want de motor van Harley-Davidson heeft juist dat kenmerkende brul geluid. Maar bij Harley-Davidson durven ze het aan.

Het bekende motormerk liet 6 augustus voor het eerst in Nederland zijn nieuwe elektrische model zien. En dat was even wennen …

Blog mee

Enthousiaste reacties

Harley-Davidson heeft Project LiveWire opgezet om inzicht te verkrijgen in wat gebruikers verwachten van een elektrische Harley-Davidson motorfiets. Daarom laat het motormerk op dit moment motorrijders testritten op de motor maken als onderdeel van de Project LiveWire Experience.

De testritten met de elektrische Harley-Davidson in Lelystad leverden enthousiaste reacties op. Het prototype wordt ook uitgeprobeerd op het circuit van het Verkeersveiligheidscentrum van de Politieacademie. Alle feedback wordt gebruikt om de motorfiets te verbeteren.


109 views | Geschreven door