Hardlopen tussen de wilde zwijnen en reeën op de Veluwe? Dan is Safari-Joggen écht iets voor jou! En het wordt nog leuker: we mogen twee kadobonnen weggeven. En dat ook nog eens twee keer!

Winnen?

Je bent avontuurlijk genoeg om dit avontuur eens aan te gaan op de Veluwe? En hebt een leuke/lieve/gezellige/sportieve vriend/vriendin/buurvrouw/buurman/vader/moeder/broer/zus? Love Running mag in samenwerking met Safari-Joggen.nl twee keer twee kadobonnen weggeven. Hoe awesome is dat?! Heel awesome! Al zeggen we het zelf natuurlijk.

Blog mee

Meedoen!

Hoe werkt het? Heel simpel: laat ons in de comments weten waarom JIJ die kadobonnen moet winnen en vertel ons dan ook even met wie JIJ dit hardloopavontuur aan wilt gaan. We maken de winnaars op 23 december bekend via Love Runing!


914 views | Geschreven door