Hardlopen en de onmisbare items zoals sleutels en de smartphone. Het is een bekend probleem: het ontbreken van handige broekzakken waar alles veilig in opgeborgen kan worden. Gelukkig maakt de FlipBelt een einde aan dat probleem.

Flipbelt: alles kan mee!

Het idee is simpel: een elastische band voorzien van vier openingen voor o.a. sleutels en de onmisbare smartphone. Gewoon even omdraaien en alles zit veilig op zijn plek. Speciaal voor het opbergen van sleutels is de FlipBelt voorzien van een handige haak. Zo is het zoeken naar de sleutels ook geen probleem meer en laten we eerlijk zijn: het is toch een prettig idee dat de sleutels goed vastzitten. Andere kleine items, zoals een creditcard en kleingeld, passen natuurlijk ook prima in de FlipBelt en door het omdraaien zit alles ook nog eens verrassend veilig opgeborgen. Kleingeld en hardlopen is trouwens geen geweldige combinatie. Lees: niet doen! Het rinkelen en rammelen is binnen no time minstens annoying.

Boekenwurm 1

FlipBelt: de Test

Ik ben nog steeds helemaal happy met mijn armband van Muvit. Alleen die schuurplekken.. Ik kan mijn tanktops niet weerstaan en als ik op Facebook de FlipBelt in mijn nieuwsoverzicht zie verschijnen ben ik dan ook meteen verkocht. Het leuke roze helpt natuurlijk ook mee en dus valt een paar dagen later mijn knalroze FlipBelt in de brievenbus. Het kiezen van de maat is gelukkig eenvoudig: gewoon de maat van mijn tights kiezen. Online winkelen is leuk, maar dan wel met de zekerheid dat alles gewoon past. Gelukkig. Past prima!

De echte test

Ik kan absoluut niet hardlopen zonder muziek en RunKeeper en dus verdwijnt de iPhone als eerste in de FlipBelt. Past prima en even schuiven verder zit het ook nog eens lekker. Smartphones en heupen zijn nu eenmaal geen geweldige combinatie. Heel even de iPhone iets verder naar achteren schuiven en mijn heupen zijn ook weer helemaal happy. Sleutels aan de haak en maar eens de nodige kilometers maken. Het enige nadeel: RunKeeper even snel aanzetten gaat een stuk minder snel en eenvoudig dan met mijn armband van Muvit. Heel even rommelen verder kan ik echt van start. Geen zorgen over mijn sleutels en over mijn iPhone maak ik me al evenmin druk. Het voelt allemaal prima en veilig opgeborgen. Ik kan alleen niet even snel spieken hoeveel kilometer van mijn training ik inmiddels onder mijn voeten heb laten verdwijnen. Ik vind het prima.

Conclusie

Het is inmiddels een paar weken geleden dat de postbode mijn FlipBelt bezorgde en in die weken gaat de FlipBelt steeds vaker mee. Niet alleen met hardlopen. Nee. Ik neem hem ook mee naar de sportschool en dan is ‘ie ook nog eens een prima match met mijn mountainbike. Ik neem het liefst zo min mogelijk mee en dan is de FlipBelt prima. Het enige nadeel is het niet kunnen zien van het scherm. Heel even spieken op RunKeeper gaat dus niet. Ik vind het geen groot probleem. Het is natuurlijk ook persoonlijk. Ik vind mijn muziek het belangrijkste en even rommelen om RunKeeper aan te zetten is geen probleem. Ik word trouwens steeds handiger in het onderweg toch even snel mijn smartphone uit de Flipbelt halen om snel een ander nummer aan te zetten. Hardlopers die graag ook drinken meenemen zullen misschien eerder kiezen voor een drinkgordel met extra opbergruimte. Hoe dan ook: een leuk en handig gadget dat zeker ook nog eens leuk staat!

Hebben?

Je scoort hem voor € 24,95 op All4Running.nl! Speciaal voor de liefhebbers met een gruwelijke hekel aan roze is ‘ie trouwens ook gewoon verkrijgbaar in kleuren als blauw en zwart. Ook handig!


8.256 views | Geschreven door