Sportdrankjes zijn populair onder hardlopers. Het prijskaartje kan voor een fanatieke hardloper aardig oplopen, maar met deze simpele tip spaar je snel en eenvoudig een leuk bedrag uit. 

sportdrank maken

Je kunt natuurlijk op internet zoeken naar recepten voor het maken van een eigen sportdrank. Het kan ook een stuk eenvoudiger: sportdranken zijn ook in poedervorm verkrijgbaar en dat scheelt ongeveer de helft vergeleken met de variant die in de handige drinkflessen verkrijgbaar is. Overigens verschillen de prijzen voor deze sportdranken in poedervorm sterk per winkel. Het loont dus zeker de moeite om de prijzen even te vergelijken. Supermarkten zoals Jumbo verkopen de sportdranken in poedervorm tegenwoordig ook en dus kan de sportdrank gewoon op het boodschappenlijstje naast het fruit en de pasta.

Blog mee


137 views | Geschreven door